perjantai 22. heinäkuuta 2011

Ekat agilitykisat
Voi poika kun jännitti tänään! Eilisissä agilityharjoituksissa sain kuulla epävirallisista agilitykisoista, johon minua ja Ebbaa kannustettiin osallistumaan. Sain vaihdettua tämän päivän työvuoroni, joten jännitystä parempaa syytä ei kisoista poisjäämiselle ollut. Ja kyllä kannattikin osallistua :)

Ebba oli aivan onnensa kukkuloilla kun tajusi että pääsee kahtena peräkkäisenä päivänä kentälle. Se kuulee jo kaukaa kun kaivan sen "harrastuskaulapannan" esiin ja laitan lenkkarit jalkaan. On mahtavaa että Eballe on löytynyt näin mukava harrastus. Harjoituksissa se ei juuri palkinnoista piittaa vaan on tyytyväinen kun pääsee juoksemaan ja hyppimään. Meillä agilityssä onkin päämääränä aktivoida Ebbaa eikä valmistautua kilparadoille. Kun kesäkuussa taas aloitimme agilityn, oli viime kerrasta lähes vuosi. Olin hämmästynyt kuinka hyvin Ebba muisti esteet ja kuinka paljon vauhtia ja rohkeutta sillä on :)

Tämänpäiväisissä kisoisssa osallistuimme megamölli- ja mölliluokkiin. Megamölliradan oli tarkoitus olla meille harjoituksena möllirataa varten. Rata oli tosi suoraviivainen mutta silti onnistuin söheltämään sen verran että Ebba ohitti pari estettä ja saimme 15 virhepistettä. Aikakin oli yli 26 sekuntia kun parhaalla koirakolla se jäi 11 sekuntiin. Mutta selvisimme maaliin asti, se on pääasia :)

Möllirata sujui megamölliä paremmin ja olimme toisia ajalla 35.62 ja 5 virhepisteellä. Sijoitus ei tietenkään merkkaa mitään, mutta oli kiva päästä vähän testailemaan miltä kisailu tuntuu ja kuinka pystyy itse ohjaamaan jännittävässä tilanteessa :) Samalla oli kiva nähdä taitavien koirien ja ohjaajien kiitoa radalla. Päivästä jäi sellainen olo että ehkä joskus voisi harkita oikeisiin kisoihin menoa.... ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti