maanantai 8. elokuuta 2011

Honkajoki ryhmänäyttely 7.8.2011

Matkaan lähdettiin Tildan ja Eban kanssa aamutuimaan. Reissu sujui hyvin, mutta matkan varrella ei ollut huoltoasemia :o Jouduimmekin vähän koukkaamaan reitiltä Kankaanpäähän aamuteelle ja -kaffelle. Samalla tytöt pääsivät jaloittelemaan. Huoltsikalta matkaa perille oli enää suunnilleen 15 km. Honkajokelaiset olivat järjestäneet näyttelyn tosi hyvin, ja kaikki olivat tosi ystävällisiä ja avuliaita. Eräskin järjestysmies veti kärrymme pois parkkipaikalta kun renkaat meinasivat upota multaan.

Pian sen jälkeen kun olimme saaneet teltan kokoon, Hanna ja Arman liittyivät seuraamme. En ollut viimeksi kotona kun Armanin porukat vierailivat luonamme joten heidän näkemisestään oli ehtinyt vierähtää jo tovi :)Ebba on ihana kun se osaa ottaa rennosti reissuilla :)
Ensimmäisenä kehään asteli Ebba. Tuomarina oli Jasna Matejcic Kroatiasta. Arvostelu:

Good size & proportions. Correct head. Correct bite. Correct angulation in front & rear. Should have better topline and tailset a bit lower. Moving without temperament.
AVO EH

Tuomarin mielestä yhdelläkään villakoiralla ei ollut riittävästi temperamenttia :D Ha/apr/pu kääpiöissä yksikään ei saanut sa:ta joten ROP jäi valitsematta. Sama linja oli muissakin kokomuunnoksissa. Toy- ja isokehissä yksi sai sa:n ja oli suoraan ROP. Tuomari ei myöskään näyttänyt nauttivan olostaan sillä hymyä ei irronnut kertaakaan...

Heti Eban perään oli Armanin vuoro. Meinasimme myöhästyä kehästä, mutta onneksi juuri ja juuri ehdimme! Pulssi ehti kyllä nousta kahteen sataan kun jouduin juoksemaan kehään. Mutta ihan hyvin meni ja Arman sai hienon arvostelun:

Correct size, correct proportions. Correct head & bite. Good angulation in front & rear. Typical movement. Today a little insecure with tail.
JUN ERI JUK1

Onneksi meno ei (toivottavasti) näyttänyt tuolta koko aikaa! :D

Armanin kanssa kehässä.

Viimeisenä oli Tildan vuoro. Arvostelu:

Correct size & proportions. Good bite. Bit open in front. Correct in rear. A little bit too close in behind when moving. Good coat quality for age. Tail lower set.
NUO ERI NUK3

Kotimatkalaiset Tiltsu ja Ebsu.
Kaiken kaikkiaan oli ihan mukava päivä ja oli ihanaa nähdä Hanna ja Arman pitkästä aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti